София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури

Новини

Защо да изберем Weyergans?
Защо да изберем Weyergans? 01.07.2015

Статия в Beauty Woman

 

Едва ли има някой, който да не знае кой е д-р Николай Георгиев, когато стане въпрос за пластична хирургия. Успешното решаване на ежедневните случаи зависи от добрата квалификация, богатия оппит и последващата професионална грижа. Това заръшено внимание към пациентите води до откриването на „Центъра за естетична визия и рехабилитация”. Вече година и половина той работи с пълна гама от апаратура и козметика на немската фирма Weyergans. Сега д-р Георгиев с радост споделя, че времето за възстановяване на пациентите му е с 50% по-бързо отколкото преди.

 

На въпроса „Защо избрахтеWeyergans? ”, той обяснява, че освен по-скорошното връщане на пациентите към ежедневния им ритъм на живот, в центъра се изготвят индивидуални програми за разкрасяване и поддържане, за които подробна информация всеки може да намери на сайта на клиниката. Всеки апарат произведен от Weyergans, има собствен патент, което го прави уникален.

 

Д-р Георгиев, след напрегнатия работен ден сигурно и Вие имате нужда от възстановяване?

 

О, да, отдавна съм разбрал, че ако успявам поне веднъж седмично да отделя час, в който да се оставя в грижите на терапевтите в центъра, напрегнатата седмица се превръща в работно удоволствие.

 

Кой е любимият апарат, който Ви спасява от умората?

 

Любим апарат нямам, всеки от тях действа по свой уникален начин. Последно центърът се сдоби с Dermionologie и случаите, при които се оказа полезен, са много. Той работи на принципа на квантовата теория, като снабдява тялото с отрицателно заредени йони. Човек е положително заредено същество и привлича отрицателно заредените йони. Този процес се ускорява и от електролитен гел. Попадналите в организма отрицателни йони се свързват със съществуващите там положителни йони (те водят до свръх киселинност) и по този начин ги неутрализират. Крайният продукт е вода, която се изхвърля посредством лимфната система. По този начин мощно се детоксикира организмът, овладяват се отоците, кръвонасяданията, а раните зарастват по-бързо. Относно външния вид, тенът на лицето се изравнява и кожата става по-еластична. Интересното при тази фирма е, че медицинските инженери, доктори и фармацевти работят заедно и когато се създаде апарат, се разработва козметика, която да улесни неговото действие.