София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Терапии Анти-ейдж обновяваща терапия за перфектна кожа

Анти-ейдж обновяваща терапия за перфектна кожа

Терапия с изключително висока концентрация на естествен колаген (100%) и серум Витамин С (20%), която осигурява незабавно заглаждане и просветляване на кожата. Може да се прилага на всякакви типове кожа, особено подходяща е за уморена и стресирана кожа, с по-мътен тен и пигментации. Придава сияен тен, подсилва и енерегезира.

Маската с естествен колаген придава ефект на ревитализация, заглажда и хидратира. Напоена с мултивитаминен анти-ейдж концентрат, който съдържа витамини А, Е, B5, подсилва изключително активно кожата.

Чистият витамин С с концентрация от 20%  прояснява кожната текстура, предпазва от свободните радикали, стимулира метаболизма и клетъчното обновяване.

Анти-ейдж серумът, който се използва по време на процедура има силно хидратиращо и омекотяващо, както и микро-дрениращо действие. Той създава естествена клетъчна защита срещу свободните радикали и предпазва от загуба на еластичност, спомага за подпълването на бръчките, активира синтеза на фибронектин. Организмът подобрява способността си да се защитава от външни влияния, а метаболизмът се активизира.  

 

Заради високата концентрация на витамин С могат да се появят леки зачервявания и да се усети пощипване по време на терапията.

 

Препоръчителен курс: 3-5 терапии по една седмично

Поддържаща терапия: веднъж месечно

 

Продължителност:  90 мин.

 

Препоръчителни продукти за домашна грижа:

  • Серум 7 в 1
  • Попълваща и хидратираща маска
  • Обновяващ крем

 

Цени

Еднократна процедура

BGN 108 лв.

Пакет от 5 процедури

BGN 486 лв.