София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Пилинги Билков пилинг Herbal A-Peel

Билков пилинг Herbal A-Peel

Натурален дълбок билков пилинг

 

Herbal-A-Peel е изцяло натурален билков пилинг, чиято формула съдържа само естествени натурални растителни компоненти, билки и растителни екстракти с органичен произход, няма добавени химикали или синтетични съставки. Създаден през 1958г. и непрестанно подобряван през годините, той е прилаган в редица клиники и безопасността му е напълно доказана.  

 

Билковият пилинг се утвърждава в козметиката като идеален метод за обновяване и интензивна регенерация на кожата. Процедурата стимулура кръвообращанието, ускорява метаболитните процеси, увеличава производството на нови клетки и колагенови влакна. Прилага се в зоната на лицето, шията, деколтето, гърба, ръцете, както и на други проблемни зони.

 

Herbal-A-Peel е петдневна процедура, която следва точно определени стъпки.  Първоначално билковите микрочастици полират горния слой на кожата. Останалите съставки, съдържащи се в билките, проникват в кожата и остават активни два дни, освобождавайки постепенно витамини, ензими и растителни хормони, които подпомагат изграждането на нови клетки. На третия и четвъртия ден кожата се излющва изцяло. Пациентът използва и препоръчителните продукти за домашна грижа, които хидратират и успокояват кожата. През петия ден е необходимо да се направи контролна процедура, по време на която напълно се отстранява излющването. Тя действа оздравително и подпомага регенерацията на новата кожа.

 

Резултати:

 

  • Увеличава кръвообращението
  • Отстранява най-горния слой на епидермиса
  • Стимулира производството на нови клетки и колагенови влакна
  • Намалява бръчките
  • Стяга лицевия контур
  • Подобрява тена на лицето и текстурата на кожата
  • Премахва (или намалява) белези, разширени пори, пигментни петна

 

Препоръчително е билковият пилинг да се прави през есенно-зимния период и да няма излагане на пряка слънчева светлина около месец след процедурата. Между отделните терапии е желателно да има интервал от тридесет дни.

 

Продължителност: 60 минути

Цени

» Билков пилинг Herbal A-PeelBGN 148 лв.