София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Процедури за тяло Dermio Care Body

Dermio Care Body

По природа хората са заредени с позитивни електрони. Дишайки, с кислорода набавяме необходимите ни негативно заредени електрони. С напредване на годините белите дробове са в състояние да доставят все по-малко от необходимия за нашето тяло кислород. При разпределението на кислорода нашият организъм зарежда с енергия първо жизненоважните органи: сърце, далак, черен дроб и т.н. и често за кожата не остава достатъчно количество кислород. Липсата на енергия затруднява деленето на клетката и регенерацията на кожата, а това води до нейното състаряване.

 

Апаратът DermioCare, разработен от немската компания Weyergans на принципа на квантовата теория,  снабдява през кожата тялото с отрицателни кислородни йони. По този начин киселината се неутрализира, изолира се и се елиминира чрез кожата и пикочните пътища. Клетките получават енергия, клетъчното делене и регенерацията се ускоряват. Синтезът на колаген води до образуване на повече съединителна тъкан, която прави кожата много по-стегната. Негативно заредените кислородни йони дават енергия на цялото тяло и обмяната на веществата в цялото тяло се съживява.

 

Слабата съединителна тъкан води до дисфункция на физиологичната мускулна помпа, оттам до натрупване на отпадъчни продукти. Отпадъчните продукти водят до киселинност и намаляват интерстициалната рН - стойност. Не се синтезира достатъчно колаген, а това води до слаба съединителна тъкан и образуването на целулит. Dermio Care регулира киселинните стойности на организма, елиминира токсините и шлаките и намалява целулита. Ползва се при наднормено тегло, уморена и отпусната кожа, при загуба на еластичност, кожни алергии, невродермит и купероза (зачервена кожа).

 

Почистената кожа се намазва предварително с електролитен гел, който неутрализира киселинната защитна мантия на кожата и ускорява навлизането на кислорода. Самата процедура е  изключително приятна и отпускаща.

 

Времетраене: 30 минути

Video
Цени

Еднократна процедура

50 лв.

Пакет от 10 процедури

450 лв.