София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Козметични процедури Сублативно подмладяване

Сублативно подмладяване

Апаратът  Matrix RF е най-новата разработка на лидера в световен мащаб за дерматологична и естетична апаратура Syneron® за сублативно подмладяване на кожата. Апликаторът използва технологията на биполярна електродна радиочестота, която въздейства върху епидермиса и дермата през матрица от 64 микроелектродни биполярни електрода на квадратен сантиметър. Подаваните импулсите достигат до дермалния слой на кожата, където стимулират колагенообразуването, а кожата между обработените участъци служи като резервоарно депо на клетки и по този начин стимулира обновяването й. По време на процедурата се премахва горния микрослой на кожата и се въздейства в дълбочина, като се стимулира колагенообразуването и еластиновите фибри, което значително подобрява еластичността на кожата.

 

Сублативното подмладяване предлага цялостно обновяване на кожата, намалява значително бръчките, изглажда неравностите по кожата. Пигментните петна изсветляват, бръчиците се изглаждат, разширените пори се свиват, а линиите на лицето се повдигат и оформят.

 

В зависимост от индивидуалните особености на кожата, параметрите на апарата се регулират и по този начин се осигурява безопасността на процедурата. Болката е строго индивидуалнa и зависи от търпимостта на пациента. Третираната зона предварително се обезболява с локален анестетик, което свежда болката до минимум.

 

По време на процедурата и непосредствено след нея се наблюдава зачервяване и лек оток на третираното място. Отокът обикновено изчезва в следващите няколко часа. Зачервяването може да остане за по-дълго, но обикновено изчезва в рамките на 12 часа. По време на оздравителната фаза могат да се появят малки корички като точици на местата, които са били докоснати от електродите. Коричките отпадат от само себе си в рамките на следващите няколко дни.

 

Излагането на пряка слънчева светлина трябва да се избягва и се налага употребата на слънцезащитни кремове. 

Цени

Лице

650 лв.

Лице и шия

1000 лв.

Лице, шия и деколте

1200 лв.